Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

Nakládaná a konzervovaná zelenina

Připravili jsme si pro vás recept na cizrnový guláš a nepochybujeme, že jím potěšíte i masožravé strávníky. Proč? Díky vysokému obsahu bílkovin v cizrně totiž maso ani nebudou potřebovat :-) A skvělé je, že cizrna v tomto receptu zastává i roli přílohy. Ze všech surovin uvaříte až 3 porce a jedna vychází na cca 52 korun.

Suroviny na 3 porce:

  • 2 plechovky cizrny
  • 2 velké cibule
  • 2 mrkve
  • 2 petržele
  • 8 lžic pasírovaných rajčat nebo protlaku
  • 4 lžíce oleje
  • trochu zeleninového vývaru nebo vody
  • majoránka
  • mletá sladká paprika
  • mletý kmín
  • 150 g celozrnného kuskusu
  • sůl a pepř

Postup:Všechny potřebné ingredience si vyskládejte na linku a připravte si je tak, abyste je měli po ruce. Papriku důkladně omyjte, odstraňte stopku a vydlabejte vnitřní část se semínky. Následně ji nakrájejte na tenké proužky.Nakrájenou papriku společně s jedním balením Garden Gourmet Vegan nudličkami vložte do rozehřáté pánve nebo woku a osmahněte na mírném ohni po dobu zhruba 5 minut. K paprice a nudličkám přidejte kokosové mléko a 3 lžičky pasty z červeného kari. Vše důkladně promíchejte, aby nevznikly žádné hrudky a nechte vařit zhruba 10 min. Hotovvé kari nalijte do misek nebo hlubokých talířů a ozdobte čerstvým koriandrem. Případně doplňte o rýži. Dobrou chuť.

Celý recept najdete i na našem blogu >>>

1 produkt
Doporučené
Od nejlevnějšího
Od nejlevnějšího za jednotku
Od nejdražšího