Připravili jsme si pro vás recept na cizrnový guláš a nepochybujeme, že jím potěšíte i masožravé strávníky. Proč? Díky vysokému obsahu bílkovin v cizrně totiž maso ani nebudou potřebovat :-) A skvělé je, že cizrna v tomto receptu zastává i roli přílohy. Ze všech surovin uvaříte až 3 porce a jedna vychází na cca 52 korun.
Suroviny na 3 porce:
Postup:Všechny potřebné ingredience si vyskládejte na linku a připravte si je tak, abyste je měli po ruce. Papriku důkladně omyjte, odstraňte stopku a vydlabejte vnitřní část se semínky. Následně ji nakrájejte na tenké proužky.Nakrájenou papriku společně s jedním balením Garden Gourmet Vegan nudličkami vložte do rozehřáté pánve nebo woku a osmahněte na mírném ohni po dobu zhruba 5 minut. K paprice a nudličkám přidejte kokosové mléko a 3 lžičky pasty z červeného kari. Vše důkladně promíchejte, aby nevznikly žádné hrudky a nechte vařit zhruba 10 min. Hotovvé kari nalijte do misek nebo hlubokých talířů a ozdobte čerstvým koriandrem. Případně doplňte o rýži. Dobrou chuť.
Celý recept najdete i na našem blogu >>>