Ta pravá chuť paštiky jen z farmy Sokol. Jemně mletá paštika je vyráběna z vepřového masa, vepřových jater, cibule a koření. Při výrobě používáme koření od místního dodavatele - koření zcela bez konzervantů a přidané soli.
Vepřová paštika z Rampuše je tepelně zpracovaný uzenářský výrobek, který je přirozeně bez lepku a bez konzervantů. Paštika z Rampuše je držitelem ochranné známky Originální produkt – Orlické hory – Masné výrobky z Rampuše. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor od tradičního regionálního výrobce.
Paštiku dodáváme v jednorázových, nevratných, skleněných obalech. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 1 měsíce. Paštika má výraznou játrovou chuť. Teplota skladování do 3 - 5 ⁰C.