Ekofarma Babiny je rodinná farma v Českém středohoří výjimečná vlastním ekologickým chovem masného skotu a vlastní bez stresovou porážkou.
Maso standardně zraje na sucho min. 14 dní a steaky navíc necháváme dozrát na mokro ve vakuovém balení min. 45 dní, což masu dodává jedinečnou křehkost, šťavnatost a následně i chuť.
Loupaná plec, takzvaná loupačka, je maso výborné chuti pocházející z kýty. Je velmi šťavnaté a vhodné pro výrobu jakékoliv omáčky. Můžete jej například také dusit na víně, zelenině i houbách a pro milovníky steaků lze z masa vytvořit i lahodný steak.
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.