V JaMi milujeme poctivou českou kuchyni a s ní spojené omáčky. Používáme jedině maso z malých rodinných farem v BIO a farmářské kvalitě a kvalitní zeleninu. Základem každé dobré omáčky je silný vývar, jenž připravíme dlouhým tažením z kostí, zeleniny a koření. V případě naší hotovky Vepřové krkovice v pepřové omáčce jsou to vepřové kosti z Ekofarma Uher spol. s. r. o., vepřový vývar pak táhneme 10 hodin. Na omáčku používáme jedině vepřové maso a vepřové uzené bez konzervantů z Ekofarma Uher spol. s.r.o. Buď jejich vlastní odchované přeštické vepřové z venkovního chovu a dále přikupují prasátka od českého chovatele, které si následně od něj přivezou a minimálně měsíc/dva je nechají ve volném chovu se adaptovat a krmit se jejich vlastním zdravějším krmením, čím se prasátko stane zdravějším. Veškerá ekologická porážka pak probíhá na Ekofarmě Uher, přímo na farmě bez stresu z převozu.