Kvalitní kuřecí maso, které používáme do našich omáček pochází výhradně z rodinné Farmy Poustka, jejich kuřata jsou šetrně, bez stresu porážená přímo na vlastní faremní porážce, kdy odpadá stres z převozu, jsou speciálně vykrmované pro vyzrálé, jemně protučněné maso, do nestandardní váhy 3 až 4 kg do max. 90 dní. Ke krmení používají směs obilí z vlastní produkce.
Základem této vynikající omáčky je kvalitní vývar, jenž připravíme dlouhým tažením kuřecích koster, křídel a krků a poté se přecedí přes plátno a následně ještě zredukuje.
Sladkokyselá omáčka Sweet & Sour je populární asijská omáčka s charakteristickou chutí, která kombinuje sladké a kyselé tóny, my jsme ji trošku počeštili a tento pokrm chutná jak s rýží tak s knedlíkem.
Zahuštěná je solamilem. Sojová omáčka je kvalitní fermentovaná značky kikkoman (Sójová omáčka Kikkoman je řídká hnědá slaná omáčka ze sójových bobů. Je vyrobená přírodně fermentací, starým a tradičním způsobem. Rozdrcené sójové boby, rozdrcená pražená pšenice, voda a přítomnost fermentačních kultur zajišťují jedinečnou jakost, čistotu a hlavně zdravotní nezávadnost. Fermentace probíhá pomalu a trvá několik měsíců. Díky čistě přírodní fermentaci obsahuje sójová omáčka kolem 150 až 250 senzoricky aktivních chuťových složek a neobsahuje žádné konzervační látky ani glutamáty. Má jemnou a vyváženou chuť. Vyznačuje se světlehnědou barvou a zemitou vůní.)
V Jedné sklenici jsou 2 dospělé porce, ale nám vystačí i s pěti letou dcerou, takže 2 dospělí a jedno malé dítě.
Porce masa v syrovém stavu 2x 130 g
Po otevření ihned spotřebujte