Náš jitrocelový sirup se šalvějí vyrábíme podle naší rodinné receptury ručně, louhováním lístků těchto dvou bylinek.
Pak k nim přidáme kvalitní třtinový cukr a čerstvou citrónovou bio šťávu.
Nic víc není potřeba. Takhle je to prostě perfektní!
Jitrocelový sirup krásně zahřeje, když je venku nevlídno.
Zkuste ho s horkou vodou a plátkem citrónu. Potřebujete spíš osvěžit? Přidejte trochu sirupu do jemně perlivé vody. Trápí vás kašel? Přidejte lžičku do čaje, krásně vám zklidní podrážděný krk.
Po otevření je mu nejlépe v lednice při teplotě 4–8 °C. Sirup nemá rád přímé sluneční záření a extrémní teploty.
Sedlina není na závadu, naopak je důkazem přírodního původu sirupu.
Bez barviv a konzervačních látek, nefiltrovaný, pasterovaný.