Kozí roláda s pažitkou je vyrobena z měkkého tvarohu a následně smíchána s pažitkou.
Tvaroh je vyroben z pasterovaného mléka od koz plemene Česká hnědá koza.
Nadojené mléko je pasterováno šetrnou cestou.
Hmotnost: 115 až 130 g
Složení: kozí mléko pasterované, smetanová kultura, syřidlo, sůl, pažitka
Skladování: 4-8 °C
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 28 dní
Typ mléka: Kozí
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Šetrně pasterováno
Typ syřidla: HANNILASE ® /MICROLANT ® je mikrobiální koagulant mucorpepsinu vyrobený fermentací za použití vybraného kmene houby Rhizomucor miehei