Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček, masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou.
Z Bujónky 200 g uděláte 4-5 l polévky. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Hmotnost: 200 g
Složení: zelenina 91,5 % (mrkev, dýně hokkaido 19 %, celer, česnek 14,5 %, rajče, cibule, cuketa, petrželová nať), hrubozrnná mořská sůl 8 %, řepkový olej 0,5 %
Skladování: po otevření v lednici
Země původu: ČR
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 9 - Celer
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 3 měsíce