Co je to a co s tím?
Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup obsadil přední příčky v popularitě tekutých koření v celém světě. Tento nádherně sytý a kořeněný rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému či pečenému masíčku, zelenině, tofu, klobáskám, do svačinky promáznout křupavou houstičku. Kečup není zahušťovaný škroby a jinými zahušťovadly, je přirozeně bezlepkový.
A co ještě?
Ručně a šetrně v Čechách vyráběný kečup je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.