Výrazná vůně poctivě smažené cibulky a jemná chuť žampionových výpečků na čerstvém kváskovém chlebu je zárukou gurmánského požitku.
Pomazánku Cibulandu vyrábíme v Brně a je bez sóji, bez lepku a také bez konzervačních látek, umělých barviv a aromat, vhodná pro vegany.
Mezinárodní prestižní cena pro Cibulandu
Založeno v roce 1994, britská prestižní soutěž Great Taste Awards organizovaná Guild of Fine Food je největší a světově nejrespektovanější hodnocení pro artisan výrobce a výrobce vyjímečných produktů. Porota se skládá z kritiků, šéfkuchařů a kuchařů, restauratérů, nákupčích a výrobců, bloggerů, novinářů a influencerů ze oblasti jídla a pití.
Verdikt:
#1 Looking similar to a rillette with the onion featuring well in the aromas. On the palate there is an anonymous almost umami taste, well crafted and deliciously savoury. It is quite oily but this actually works in the overall texture which is interesting and varied. We loved the taste and thought of many possible uses for this.
#2 We loved the concept – so clever. The umami sung firstly and then the delicious acidity from the sauerkraut appeared to coat the palate. Very moreish and versatile.