Farmové maso, nebo zvěřina z přírodního chovu z mladého jelena ve věku do 4 let.
- Kýta je na zadní čtvrti. Jinými slovy jde o největší soubor svalů. Toto maso obsahuje jen velmi málo tuku.
- Hodí se na přípravu řízků, k dušení, na rolády, špikování a také na pečení vcelku.
-
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu, nebo zvěřiny z přírodního chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.
Hmotnost: 1 000 g
Složení: jelení maso, 10-15 dní ve visu
Skladování: do 5 °C
Země původu: ČR
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 4 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano