Ekofarma Babiny je rodinná farma v Českém středohoří výjimečná vlastním ekologickým chovem masného skotu a vlastní bez stresovou porážkou. Maso standardně zraje na sucho min. 14 dní a steaky navíc necháváme dozrát na mokro ve vakuovém balení min. 45 dní, což masu dodává jedinečnou křehkost, šťavnatost a následně i chuť.
Květová špička (špice) se nachází na zadní části zvířete a díky tomu, že tyto svaly nejsou nijak namáhané, je maso velmi měkké a prokvetlé. Jedná se tedy o velmi lahodné maso, ze kterého snadno vyrobíte například steaky a roastbeef. Velmi kvalitní maso můžete péct, dusit, vařit, ale také grilovat na různé způsoby.
Vakuově baleno.
Po otevření ihned spotřebujte.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.