Unikátní fermentovaný polévkový základ v BIO kvalitě vytvořený z nemletého sójového misa a kvalitního Kimchi (kvašeného pikantního salátu).
- Díky obsaženým enzymům a fermentované zelenině jde o velmi zdravý a svěží pokrm s kořeny v Japonsku a Číně.
- Jednu lžíci stačí zalít horkou (nikoliv vařící) vodou a zamíchat.
- Řemeslně vyrobeno v ČR.
Výrobek dodávaný ve vratném obalu: Obal není zálohovaný, ale až výrobek spotřebujete, můžete jej po domluvě se svým Organizátorem vrátit umytý na výdejní místo. Naši řidiči při předání nového zboží čisté obaly převezmou a následně je vrátíme zpět výrobci, kde vše znovu využijí. Tímto krokem nám pomůžete šetřit životní prostředí. Vrácení obalu však není povinné.
Hmotnost: 300 g
Složení: kimchi (zelí pekingské, daikon, chilli paprika, pórek, sójová omáčka (voda, sója, sůl mořská), zázvor, mouka rýžová, česnek, droždí lahůdkové, wakame, shiitake, sůl mořská) 33 %, voda, rýže sušená, sója sušená, sůl mořská, aspergillus oryzae
Skladování: při teplotě do 20 °C, po otevření v chladu do 8 °C
Vyrobeno v: ČR
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 6 - Sójové boby
Vegan: Ano
Vratný nezálohovaný obal: Ano