Smyslná kombinace plné chuti lyofilizovaných jahod a kvalitní hořké čokolády osloví všechny milovníky zdravého mlsání. Nad polevou z kvalitní hořké čokolády vyráběné metodou bean to bar zajásají chuťové buňky každého milovníka čokoládových pochoutek, protože jde o opravdu intenzivní a sytou chuť vysokoprocentní čokolády. Čisté přírodní složení neobsahuje nic navíc, jen pečlivě vybrané vysoce kvalitní suroviny. Udělejte si radost zdravější dobrotou, nebo jahody v čokoládě využijte jako pozorný dárek.
Lyofilizace neboli sušení mrazem umožňuje šetrně odstranit vodu, a zároveň maximálně zachovat barvu, chuť i nutričně hodnotné látky (vitamíny, minerály, antioxidanty, vlákninu) v ovoci.
Věděli jste, že?
Chuťově vyladěné spojení jahod a čokolády vzniklo teprve nedávno, když v 60. letech minulého století žena pracující v chicagském obchodě namočila jahody do místní kvalitní čokolády a s velkým úspěchem je prodávala zákazníkům.
Vlastnosti
Využití
K přímé spotřebě pro zahnání chuti na sladké a zdravější mlsání. Díky praktickému uzavíratelnému balení můžete jahody v čokoládě ujídat postupně, nebo si je vzít s sebou na cesty.