Ořechovku zná snad každý. Tedy pálenku, ve které se macerují zelené plody ořešáku. My jsme našli starý recept na nakládané ořechy.
Proces je poněkud zdlouhavý, ořechy se musí mnoho dní louhovat ve vodě, než jsou připravené na zpracování, během této doby chytnou temně černou barvu. Zaléváme je sirupem s přídavkem vanilky a dalšího koření.
Náš tip:
Hodí se na zdobení dezertů, zmrzlinových pohárů, do salátů a jako doplněk ke zvěřině.
Výrobek dodávaný ve vratném obalu: Obal není zálohovaný, ale po spotřebování výrobku jej můžete vrátit umytý na výdejním místě. Odtud jej převezme náš řidič a vrátíme jej zpět výrobci k opětovnému využití.
Obaly v tuto chvíli není možné vracet řidičům služby Doručení domů. Vrácení je možné pouze na místech označených příznakem Přijímá vratné obaly.
Tímto krokem pomáháte šetřit životní prostředí. Vrácení obalu je dobrovolné.