Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

Italský plnotučný jogurt bez laktózy s příchutí karamelu.

Bezlaktózový BIO plnotučný jogurt vyrobený z toho nejlepšího Alpského mléka s lískovými oříšky z mléčné farmy Vipiteno.
Kombinuje krémovou texturu s ořechovým aroma pro jedinečný chuťový zážitek.
Ideální pro lidi, kteří se musí nebo chtějí vyhýbat laktóze.

Kombinace tradičního řemesla, moderních výrobních postupů a vášně pro přírodní, vysoce kvalitní ingredience činí z tohoto jogurtu z mléčné farmy Vipiteno opravdový vrchol pro každého, kdo má rád zábavu se lžičkami bez laktózy.
Tento jogurt je bohatý na biologicky kvalitní bílkoviny, vitamín B2, vitamín A a minerální látky (včetně důležitých látek vápník a fosfor) a obsažené bakterie mléčného kvašení.

Laktóza: < 0,01 g na 100 g výrobku.

Tento BIO jogurt bez laktózy vozí pro vás přímo z Itálie BIO farma Kopretina.

Mléko pochází z tyrolského města Vipiteno a jeho okolí, kde se mléko dojilo již od starověku.

Výrobce: Sterzing-Vipiteno
Hmotnost: 150 g
Složení: Jogurt z plnotučného mléka* 80%, karamelový přípravek 20% (cukr*, karamelový cukrový sirup* 3,4%, škrob*, želírující látka: pektin, sůl, přírodní karamelové aroma). Bezlepkové . *z ekologického zemědělství.
Skladování: 4-8 °C
Země původu: Itálie
Certifikace: BIO
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: E440 – Pektiny
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 2 dny
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 97 kcal
Tuky: 3,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,3 g
Sacharidy: 13,5 g
- z toho cukry: 12,7 g
Bílkoviny: 3 g
Sůl: 0,1 g
Typ syřidla: Streptococcus thermophilus a lactobacillus bulgaricus