Rakytníkový sirup.
Ať už ho nalijete třeba do čaje nebo si uděláte osvěžující limonádu s perlivou vodou nebo ho použijete do alkoholických koktejlů. Těšit se můžete na drink, který nebude přeslazený, bude mít zajímavou chuť a můžete ho pít klidně celý den, protože se ho nepřepijete!
Doporučené ředění je 1:7, ale záleží na chuti - minimálně však z jedné láhve vyrobíte 2 l skvělého nápoje.
Mošty, pyré a další produkty jsme začali vyrábět pod značkou Ovocňák v moštárně v Rudicích a od roku 2019 i na farmě v Beckově na Slovensku. Od dubna 2023 máme kompletně výrobu přesunutou na farmu, protože blíže našemu ovoci již ani být nelze. Vyrábíme převážně z ovoce a zeleniny od sadařů a pěstitelů z Moravy, západního Slovenska a v případě nepřízně počasí i okolních zemí. Asi třetinu ovoce pěstujeme ve vlastních sadech, které jsme založili v roce 2013 a na kvalitu surovin tak nejen dohlížíme, ale i si ji sami určujeme.