U Kalendů razí heslo „čím jednodušší, tím lepší“. A ve stejném duchu vznikla i tahle pepřová omáčka. Kuchaři ji zjemňují smetanou, aby byla naprosto dokonalá. Hodí se například ke steakům, medailonkům a grilovanému masu.
Použití
Ohřejte v kastrůlku na mírném ohni, odstavte a pro zjemnění můžete zašlehat lžičku másla.
Sterilovaný hotový pokrm. Lehce snímatelné etikety.
Výrobce: U Kalendů
Hmotnost: 160 g
Složení: demi glace (hovězí kosti, hovězí maso, kořenová zelenina, celer, rajčata, červené víno (obsahuje siřičitany), koření), smetana, brandy, šalotka, máslo, pepř zelený
Skladování: v suchu a temnu při pokojové teplotě, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 24 hodin
Trvanlivost: 2 měsíce
Země původu: Česká republika
Alergeny: 7 - Mléko
Alergeny: 9 - Celer
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Energetická hodnota na 100 g/ml: 72 kcal
Tuky: 37 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 5,4 g
Sacharidy: 2,1 g
- z toho cukry: 0,7 g
Bílkoviny: 1,2 g
Sůl: 0,04 g