Peprný kančí biolovečák bez dusitanové soli.
Ostřejší varianta našeho kančího biolovečáku - pouze z masa, mořské soli a černého pepře, který vyrábíme sami ručně v naší faremní výrobně.
Výjimečný výrobek, který splňuje více než požadované standardy pro biovýrobky.
Trvanlivý fermentovaný salám bez dusitanů a další „chemie", bezlepkový.
Na 100 g výrobku se použije 125 g masa.
Maso pro přípravu salámu je výhradně z našich zvířat, a to převážně z nekastrovaných přeštických černostrakatých kanečků sasovského chovu.
Pozor, nezaměňovat za maso z divočáka - i samec prasete domácího, který není kastrován, se nazývá kanec a nikoli vepř, který již bohužel kastrován je.
Doporučení pro ty, kdo mají radši pevnější a vysušenější lovečák – vybalte štangličku z vakuového balení a zavěste na temné, vzdušné a chladnější místo, např. v komoře, a nechte dosychat podle vašeho gusta.
Rovněž lze od konce postupně odkrajovat :-)
Pod salám umístěte misku nebo noviny pro případný přirozený odkap tuku při dosoušení.