BIO čokoládové pecičky bez cukru vynikají bohatou kakaovou chutí a jemnou sladkostí.
Intenzivní kvalitní kakaová hmota se výborně doplňuje s lískovými oříšky a lehkou sladkostí erythritolu. Pecky z mléčné čokolády neobsahují žádný cukr ani laktózu, a proto se skvěle hodí i pro veganské a vegetariánské recepty. Snadno a rychle se rozpouští takže se hodí pro přípravu polevy nebo lahodné domácí horké čokolády. K ochutnání a mlsání však lákají i nerozpuštěné, kdy se hodí k přimíchání do jogurtů, kaší a všude tam, kde si chcete trochu zamlsat.
Vlastnosti
Použití
Čokoládové pecky přimíchejte do těsta při přípravě dezertů, rozpusťte je k vytvoření lahodné polevy nebo si z nich připravte poctivou domácí horkou čokoládu.
Využijete je také k ozdobení snídaňových kaší, do jogurtů a všude tam, kam chcete přidat trochu kvalitní chutné čokolády.