Speciální hořčice žlutá s chilli, řepný cukr nahrazen včelím medem.
Mým hlavním posláním je netrápit. Nesoutěžím o nejšílenější pálivost. Nabízím akcent hořčice podtržený příjemnou ostrostí chilli, což mi otevírá široký záběr použitelnosti pro všechny smrtelníky. Studená, i teplá kuchyně je gastronomický rajón, kde vynikne má konzistence, vyváženost, i krásna žlutá barva s nádechem odstínů chilli. Místo sladidel, či řepného cukru, mi do žil pustili včelí med. Krásně se snoubím s tučnější uzeninou, sýrem i rybou. Vyniknu i třeba jen s pečivem potřeným máslem. Zvládnu vše od párků, baget, sendvičů, až po tatarák, zálivky a marinády.
Jsem vyráběna šetrně jako RAW, což znamená, že jsem při výrobě nebyla vystavena vyšší teplotě než 42°C, a to pro přirozenou strukturu, plnou chuť a maximální zachování všech prospěšných látek.