Pizza připravovaná v našem bistru je vždy čerstvá, upečená z našeho vlastního těsta a doplněná ingrediencemi především z lokální produkce. Dále používáme italskou originální mouku, olivový olej a čerstvé bylinky.
Co na pizze najdete: drcená rajčata, mozzarella, paprikáš, slanina, žampiony
- Velikost pizzy 30 cm
- Zpracované uzeniny pak odebíráme z řeznictví a uzenářství Vlach v Bučovicích, které má stoletou rodinnou tradici. Čerstvé maso odebírá řeznictví z Jatek Bučovice, které zpracovává maso vlastní a také maso z okolních malých a středních farem.
Návod na přípravu:
Po vyjmutí z obalu vložte pizzu na plech s pečicím papírem a pečte na 250 stupňů cca 3-5 minut podle typu trouby.
Hmotnost: min. 450 g
Složení: mouka hladká italská, olivový olej, voda, droždí, sůl, cukr, drcená rajčata, mozzarella (plnotučné pasterované mléko, jedlá sůl, kyselina citrónová, syřidlo), pálivý paprikový salám složení (vepřové a hovězí maso 85 %, koření jedlá sůl, konzervanty dusitan sodný a jodičnan draselný, antioxidant e316, kouřové aroma, modifikovaný bramborový škrob e1422, emulgátor e472c, vláknina, glukózový sirup, živočišný
protein, česnek, extrakt koření, kyselina citrónová), slanina (vepřové maso 94 %, vepřové kůže, voda, sůl, konzervanty: dusitan sodný jodičnan draselný, stabilizátor e452 - polyfosforečnan, extrakt koření, antioxidant - askorban sodný, kouřové aroma dextróza, živočišný protein, barvivo e150c), žampiony
Skladování: v chladu, do 5 °C
Vyrobeno v: ČR
Přídatné látky: E150c – Karamel amoniaku
Přídatné látky: E250 – Dusitan sodný
Přídatné látky: E301 – Ascorbát sodný
Přídatné látky: E316 – Erythorbát sodný
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Přídatné látky: E452 – Polyfosforečnany
Přídatné látky: E472c – Estery kyseliny citrónové s mono a diglyceridy mastných kyselin
Přídatné látky: E917 – Jodičnan draselný
Přídatné látky: E1422 – Acetylovaný adipátový škrob
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 1 den