Omáčka z portského vína a poctivého demi glace se skvěle hodí třeba ke steakům. Nezaměnitelnou chuť a vůni jí dodává lanýžové máslo. V restauraci Čestr patří mezi nejoblíbenější.
Použití
Ohřejte v kastrůlku na mírném ohni, odstavte a pro zjemnění můžete zašlehat lžičku másla.
Sterilovaný hotový pokrm. Lehce snímatelné etikety.
Výrobce: Čestr
Hmotnost: 160 g
Složení: demi glace (hovězí kosti, hovězí maso, kořenová zelenina, celer, rajčata, červené víno (obsahuje siřičitany), koření), máslo, portské víno (obsahuje siřičitany), lanýžové máslo
Skladování: v suchu a temnu při pokojové teplotě, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 24 hodin
Trvanlivost: 2 měsíce
Země původu: Česká republika
Alergeny: 7 - Mléko
Alergeny: 9 - Celer
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Energetická hodnota na 100 g/ml: 335 kcal
Tuky: 25 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 8 g
Sacharidy: 2,3 g
- z toho cukry: 2,3 g
Bílkoviny: 0,6 g
Sůl: 0,01 g