Bílá biomouka na sváteční pečení.
- Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny.
- Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny.
- Je vhodná na třená a šlehaná těsta.
- Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Víte, že?
Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše špalda pochází z ekopolí, když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz... Koupí našeho produktu chráníte naši přírodu i své zdraví.
Hmotnost: 4 000 g
Složení: BIO špaldová mouka polohrubá 100 %
Skladování: v suchu při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %
Trvanlivost: 4 měsíce
Baleno v: ČR
Certifikace: BIO
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Velké balení: Ano