Pečes jsou upečené stroužky zachráněného česneku.
Česnek se používá do jídel jako výrazná přísada, která má nezaměnitelnou chuť i vůni. Ostrou chuť ale pečením česnek zcela ztratí, získá úplně jiný rozměr. Je nasládlý, mírně oříškový a i jeho vůně ztratí svou štiplavost. Po upečení jsou stroužky česneku měkké a mají krásnou zlatohnědou barvu.
Z Pečesu si můžete udělat skvělý dip, který se hodí ke grilovaným masům, nebo si ho třeba dejte k obyčejným topinkám.
V jednom balení na Vás čekají dvě paličky česneku.
Proč Beze zbytku?
Některé kusy ovoce a zeleniny by díky svému nepravidelnému tvaru či jiné nefér skutečnosti skončily v kontejneru. Zachraňte s námi chuť a vyzkoušejte skvělé omáčky, chutney či pasty, které z těchto nechtěných kousků vyrábíme.