Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
Kreditobraní
73 Kč
5,11 Kč
73 Kč/kg
Doručíme od čtvrtka 3. 4.
7 %
do 31. 3.
Doručíme od čtvrtka 3. 4.

Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem,
mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou
a celozrnnou moukou. Chlebová mouka si zachovala část obalové vrstvy, dobře
se zpracovává a k tomu ještě obsahuje podstatnou část důležitých
nutričních látek pro náš organismus. Na pečení chleba je tou nejlepší
volbou. Je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah bílkovin a chleba se
z ní peče dobře v troubě i v domácí pekárně
, jak z droždí, tak
i kváskový. Jaké obilí používáme při mletí chlebové a vlastně všech mouk?

Část bioobilí pochází přímo z naší Ekofarmy z jižní Moravy. A další od farmářů,
se kterými již dlouhou dobu spolupracujeme. Dodáváme jim i osivo, a tak
máme plodiny na mouky pod kontrolou už od obilky. Třeba právě u špaldy
je to velmi důležité. Kvůli vyšším výnosům se začala v řadě případů
pěstovat tzv. pološpalda a ta už nemá vlastnosti špaldy ryzích odrůd,
její benefity. Chlebové mouky Špalda, proč ryzí? A ještě jednou špalda...

Hmotnost: 1 000 g
Složení: 100 % špaldová mouka chlebová BIO
Skladování: skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %
Trvanlivost: 1 rok
Baleno v: ČR
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek