Česká klasika - zapékané brambory se zelím, turistickým salámem a vajíčkem.
- Stačí vyndat z krabičky a ohřát. Rychlý oběd či večeře.
- 1 větší porce
Salám turista pochází přímo ze Scuku od farmáře -- Řeznictví a uzenářství Antonín Matek a kysané zelí je z Hrejkovic.
Hmotnost: min. 350 g
Složení: brambory, turistický salám (vepřové maso 60 %, hovězí maso 30 %, koření, dusitanová solicí směs, grahamova sůl, kyselina askorbová, dextróza (hroznový cukr), vejce, kysané zelí (zelí bílé, mrkev, cibule, kmín, jedlá sůl, hořčičné semínko, koprové semínko), sůl, pepř.
Skladování: v lednici do 8 °C
Země původu: Česká republika
Bez lepku: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: E250 – Dusitan sodný
Přídatné látky: E300 – Kyselina askorbová (vitamin C)
Alergeny: 3 - Vejce
Alergeny: 10 - Hořčice
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 1 den