Žluté patizonky 370ml, hořčičné okurky 165ml, dýňová hořčice 145ml
Žluté patizonky:
Složení: BIO patizonky, cukr, sůl, kvasný ocet, pitná voda, hořčičné semínko, pepř, hřebíček, bobkový list, nové koření
Kvalitní, delikátní a se speciálním nálevem – to jsou horňácké BIO patizonky. Žlutá sluníčka ve sklenici.
Pro svou chuťovou originalitu získaly v roce 2014 certifikát za 1. místo v soutěži Regionální potravina Jihomoravského kraje a „Zlatá chuť jižní Moravy”. Jsou také nositelem prestižní regionální ochranné známky Tradice Bílých Karpat.
Dýňová hořčice:
Složení: BIO dýně hokaido, BIO žlutá cibule, řepkový olej, dijonská hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, kyselina citronová), koriandrová semínka, barevný pepř, sůl, citronová šťáva
Skvělá lehce pikantní hořčice z BIO dýně hokaido, BIO žluté cibule a koriandrových semínek. Dokonale se snoubí s jakoukoliv pečínkou :-).
Hořčičné okurky
Složení: okurky, voda, cukr, hořčice plnotučná, hořčice dijonská BIO, sůl, hořčičné semínko, koriandr
Okurky v jemně pikantní marinádě, delikatesa na stole.