Lyofilizované jahody v čokoládě.
Jahůdky z jedné a druhé kapsy. Jsou obalené v čokoládě a lahodné tak, že by to nevymyslel ani pan Čapek. :-) Křupavou jahůdku jsme usušili mrazem a pak ji obalili v lahodné hořké čokoládě, kterou jsme poprášili jahodovým prachem. Je plná vitamínů, bez umělých barviv a hlavně – chutná prostě božsky. Kam se s touto křupavou svačinou vydáte? Dobrodružství čeká! :-)
Hmotnost: 60 g
Složení: jahody v hořké čokoládě s jahodovým prachem (hořká čokoláda 86,7 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), lyofilizované ovoce (jahody 9,6 %, jahodový prach 3,7 %); v hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 49 %)
Může obsahovat stopy: lepku, skořápkových plodů, arašídů, sezamu a sóji
Skladování: v suchu a chladu
Trvanlivost: min. 1 měsíc
Vyrobeno v: ČR
Přídatné látky: E322 – Lecitin
Alergeny: 7 - Mléko
Energetická hodnota na 100 g/ml: 486,38 kcal
Tuky: 27 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 17 g
Sacharidy: 52 g
- z toho cukry: 50 g
Vláknina: 7,9 g
Bílkoviny: 5,3 g
Sůl: 0,01 g