Pár kapek našeho Octa 12 Bylin dodá vašemu jídlu grády i rovnováhu. Přidali jsme do něj bazalku, bobkový list, estragon, kopr, majoránku, mátu, oregano, pepř, petržel, rozmarýn, šalvěj a tymián. Hodí se hlavně do studené kuchyně na dochucování pokrmů a čerstvých salátů.
Když jídlu „něco“ chybí, můžete se skoro vsadit, že jde o kyselost. Kyselá aktivuje naše chuťové buňky, napomáhá tvorbě slin a tedy i trávení. Prostě nám díky ní více chutná. Naším esem v rukávu je v kuchyni ocet, který dodá jídlu grády i rovnováhu. Díky octu nám jídlo připadá svěží, lehké a zároveň vyvážené.
Naše nové bylinkové octy
Naše ochucené bylinkové octy se hodí hlavně do studené kuchyně na dochucování čerstvých salátů, polévek, omáček, marinád na zeleninu nebo maso, dipů a majonéz. U nás v Přerově jsme do nich přidali bylinky, koření nebo třeba zázvor a nechali je vhodnou dobu odležet. Vznikly tak čtyři aromatické bylinkové octy s jedinečnou chutí daných přísad.