Jin a Jang.
Dokonalá harmonie dvou zcela odlišných chutí.
Kvasný nápoj ze zeleného čaje s příchutí jasmínu.
Kombuchu je nutné uchovávat v lednici, aby se zpomalila aktivita mikroorganismů a nápoj si tak udržel stabilní senzorické vlastnosti.
Nápoj s nízkým obsahem alkoholu 0,5–1,2 % obj.
Přirozeně obsahuje oxid uhličitý.
Díky speciálně vyšlechtěné mikrobiální kultuře s vyšším obsahem bakterií mléčného kvašení není tato kombucha provázena typickou octovou pachutí, ale pouze svěží chutí obsažených čajů a bylin.
Přírodní perlení navíc zdůrazňuje chuťové prvky a zároveň není tak agresivní jako u nápojů sycených CO2. Kombinace těchto parametrů je zárukou gurmánského chuťového zážitku, který vás příjemně osvěží v horkých letních dnech a hydratuje kdykoliv potřebujete!
Fermentované potraviny přirozeně obohacují náš mikrobiom díky obsahu zdraví prospěšných mikrobiálních kultur.
Kombucha obsahuje miliardy těchto bakterií a kvasinek, které pomáhají udržovat zdravou mikrobiální symbiózu ve střevech, pomáhají v boji s patogeny a celkově napomáhají zdraví střevní mikroflóry.