BIO vepřové maso ve vlastní šťávě bez dusitanové soli, zavařené ve sklenici. Maso i se šťávou lze snadno a rychle ohřát, případně použít jako polotovar pro rychlé vaření. Je ideální na cesty.
Skvělé je třeba na přípravu rychlého rizota - uvařte rýži, smíchejte s uvařenou mraženou zeleninou a přidejte vepřové ve vlastní šťávě a jídlo je na stole.
Masný výrobek tepelně opracovaný, zavařený ve sklenici, pouze z masa, s přídavkem kuchyňské soli, pepře a vepřových kůží kvůli stužení šťávy. Maso je před plněním upraveno na cca 1 až 2,5 cm velké kousky, aby byla částečně zachována struktura masa. Maso přirozeně pouští vynikající šťávu „sosík“, který využijete při vaření.
Maso i se šťávou pouze ohřejte, příp. dochuťe, a podávejte s přílohou. Vhodné i pro přípravu gulášů, perkeltů, směsi na špagety a těstoviny apod., ale i za studena.
Po otevření spotřebujte do 48 hodin