Dvakrát plněný koláč, který má uvnitř hrušková povidla a navrchu naší makovou nadílku. Sypaný je celozrnnou máslovou žmolenkou oříškové chuti. Nejtěžší jakomoravský koláč v Čechách :-) Chuť, ke které se budete rádi vracet.
Krkalovy dobroTy - to je poctivé sladké a slané pečivo. Pečeme výhradně z české mouky, pro kterou si jezdíme do nedalekého mlýna se stoletou tradicí. Jejich mouky, obzvláště celozrnné a chlebové, které pro nás připravují, jsou základním předpokladem kvalitního a dobrého pečiva. Sladké pečivo, buchty a koláče pečeme tradičními postupy podle receptů našich babiček, jsou opravdu domácí. Tam, kde se používalo máslo, používáme ho i my, kde se peklo se sádlem, sádlo použijeme. Výsledkem je vskutku gurmánský zážitek a výborná chuť.