Co je to a co s tím?
Pasta z červených chilli papriček Habanero v kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem při stolování. Každému kdo má rád zajímavou a pikantní chuť. Tato pasta Vás vždy překvapí svojí chutí a kombinací a s čím ji můžeme používat. Můžeme ji přimíchat do rýže, těstovin, kuskusu, pohanky. Dále je výborná do jemných krémových polévek, kterým dodá příjemně hřejivou chuť a barvu. Pro masožrouty k steakům, přírodním plátkům nebo můžeme přimíchat do šťávy, omáčky, guláše apod. Při posezení u sklenky k sýrům nebo jen tak na bagetku. Kombinací se dá vymyslet mnoho. Fantazii se meze nekladou. Pasta z červených chilli Habanero je krásná a chuťově lahodně zahřívací. Kdo ji ochutná, ihned se do ní zamiluje, tak jako já :).
Pasta je složená s přírodních surovin, takže zdravé pálení a žhavení.
A co ještě?
Ručně a šetrně vyráběná pasta z červených chilli habanero, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO a laktózy.
Pasta z červených Habanero obsahuje – 19 % chilli Habanero a je STŘEDNĚ PÁLIVÁ.