Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
Kreditobraní
389 Kč
38,90 Kč
277,66 Kč/kg
Doručíme od čtvrtka 3. 4.
10 %
do 13. 4.
Doručíme od čtvrtka 3. 4.

Krůtí horní stehno s kostí a kůží je vynikající maso, které se dá připravit na opravdu hodně způsobů. Někteří lidé jej přirovnávají k masu telecímu. Horní stehno lze vykostit a připravit vynikající rolády, dušené maso či řízky, a nebo lze jednoduše upéct.

Vřele doporučujeme vyzkoušet guláš z vykostěného horního stehna.

Ideální příprava pečení : délka pečení v hodinách = váze masa v kilogramech - tzn. že například krůtu 5 kg pečeme 5 hodin. Prvních 20 minut na 220 °C, potom stáhneme troubu na 160 °C, maso pečeme zakryté a půl hodiny před koncem odkryjeme, aby se vytvořila kůrka. Během pečení kontrolujeme a poléváme.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: 1 401 až 1 700 g
Skladování: 0-4 °C
Země původu: Česká Republika
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 4 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano