Základní polotovar pro přípravu Robi steaků, medailonků, smažených jídel, gulášů, masa na šťávě apod.
Robi je směs z pšeničné bílkoviny, která se konzistencí, vzhledem, chutí i podílem bílkovin vyrovná masu a může ho plně nahradit, jak z hlediska nutričního, tak z hlediska kulinářského.
Robi můžeme zařadit mezi potraviny s vysokým obsahem bílkovin, které jsou vhodné nejen pro běžné stravování, ale také pro speciální diety např. diety protisklerotické, nízkocholesterolové, diabetické, redukční (vyjma diety bezlepkové).
Robi, na rozdíl od živočišného masa, neobsahuje nasycené mastné a trans mastné kyseliny, které podporují zvyšování hladiny cholesterolu v krvi.
Držitel značky Vím, co jím: je to program pro označení kvalitních a nutričně vyvážených potravin pro zdravý životní styl a prevenci onemocnění na základě výživových doporučení.