Sirup z okurek můžeme používat tradičně ke slazení nápojů smíchanými s vodou (studené) nebo použít jako zajímavé sladidlo do čaje.
Sirup je výborný pro přípravu míchaných nealkoholických i alkoholických nápojů a koktejlů.
Ručně a šetrně vyráběný sirup v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Jeden tip pro vás.
Pokud si rádi mícháte nápoje, neslaďte (až na výjimky) cukrem. Špatně se rozpouští a nápoje kalí. Zkuste použít cukrový sirup.
Nápoje jsou jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.
Objem: 1 l
Složení: řepný cukr, okurky, voda, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová, aroma: okurkové přírodní aroma
Skladování: běžně mimo lednici
Trvanlivost: 18 měsíců
Země původu: Česká republika
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Přídatné látky: E200 – Kyselina sorbová
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Ošetření: Šetrně pasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 237 kcal
Tuky: 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 59,1 g
- z toho cukry: 58,5 g
Vláknina: 0,1 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: 0 g