Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
Kreditobraní
80 Kč
4 Kč
Doručíme již pozítří
5 %
do 13. 4.
Doručíme již pozítří

Povznášející chuť mungo klíčků vychválíte až do nebes. Budou pro vaše jídlo nejen ozdobou, ale i zdrojem cenných živin. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.

Návod k přípravě:

  • doba namáčení: 12 hodin
  • doba klíčení: 4-5 dní
  • proplachování vodou: 2-3x denně
  • ideální teplota:18-20 °C

Doporučené vybavení:

  • nakličovací sklenice

Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.

Složení: BIO fazole mungo (Vigna radiata)
Skladování: v suchu a chladu
Trvanlivost: min. 6 měsíců
Země původu: EU
Vyrobeno v: ČR
Certifikace: BIO
Alergeny: Neobsahuje alergeny