CHOCS, to je synonymum pro čokoládové mlsání nejvyšší kvality vyrobené z opravdových surovin. Čokoláda není ani příliš sladká, ani hořká, aby naplno vynikla sladko-kyselá chuť višní. Po prvním ochutnání si CHOCS zamilujete stejně jako my.
V NATU používáme na obalování plodů BIO čokoládu vyrobenou z kakaových bobů pocházejících z Ekvádoru. Zde v oblasti Santo Domingo De Los Tsachilas se rozprostírá rodinná farma Cedeño Aguilar. Naše single origin čokoláda se vyznačuje plnou chutí s ovocnými tóny a ve složení najdete jen tři ingredience - kakaové boby, třtinový cukr a kakaové máslo. Pravá čokoláda se obejde bez lecitinů a dalších zbytečností.
Na slunci vypěstované a metodou lyofilizace usušené višně ze srbských sadů v kombinaci s hořkou čokoládou vás nadchnou. Vychutnejte si dokonalé spojení tmavé BIO čokolády a božsky křupavých mrazem sušených višní.
TIP: Dárkové balení ve skle je nejen ekologické, ale i velmi praktické. Zobněte si pár plodů a skleničku si můžete uschovat na později až vás bude honit mlsná.