Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
Výhodná balení
+6
Doručíme od čtvrtka 3. 4.

Cenově zvýhodněné balení čatní.

Brusinkové čatní
Kouzlo této sladkokyselé omáčky je v její úžasnosti pro svou zemitou chuť, prolíná se v ní výborná chuť s nádhernou barvou. Brusinové čatní je vhodné pro doplnění zvěřiny nebo hovězího, ale je také výborné k paštikám nebo sýrům. Použít ho lze i k palačinkám a lívancům. Ručně vyráběné brusinkové čatní Čechách, je zcela přírodní bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.*
Brusinkové čatní — dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování.* Hmotnost 190 g. Složení: brusinky min. 63%, třtinový cukr max. 29%, cibule bílá, vinný ocet červený (obsahuje siřičitany), citronová 100% šťáva, zázvor, chilli papričky habanero, mořská sůl, směs koření. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Maximální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Mírně pálivé!

Čatní z červené řepy
Pro toho, kdo má rád netradiční a zajímavé chutě třeba při grilování, pro toho jsou naše čatní jako stvořená Velmi snadné a navíc překvapivé použití je i jinde, třeba v kombinaci s rýží, či luštěninami. Jako dip se hodí velmi univerzálně a záleží jen na fantazii. Abychom tyto zdravé omáčky přiblížili i dětem, pomohl nám náš grafik s veselými postavičkami/tvářemi, které budeme i nadále používat a rozšiřovat. Vznikne tak unikátní řada, která by se mohla líbit a chutnat široké škále jedlíků. Řepák se výborně hodí k zeleninovým jídlům, grilovaným sýrům, tofu nebo si z něj lze snadno připravit pomazánku s přírodním sýrem typu Lučina, chevre a podobně. Kdo si občas dělá zeleninové placičky nebo masové karbanátky může pro jednou vyměnit tatarku za takovéto omáčky.
Řepové čatní — dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Obsah 190 g. Složení: řepa červená min. 65%,voda, třtinový cukr, cibule žlutá, 100% citron. šťáva, vinný ocet červený (obsahuje siřičitany), perníkové koření, hřebíček, zázvor, mořská sůl. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Maximální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR.

Cibulové čatní
Je to sloučení sladko-kyselých a pikantní chuti. Nedejte se zmást neobvyklostí suroviny je to výjimečně dobrá a delikátní kombinace ostré a osvěžující chuti.
Výborně doplní jehněčí, skopové a zvěřinu. Obzvláště je chutné na topinkách a k sýru. Jelikož cibule patří k základní surovinu při vaření, tak všude kde používáte cibuli, můžete dochutit, potrhnout, vylepšit chuť daného jídlo nebo chuťovky. Ručně a šetrně vyráběné cibulové čatní v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Cibulové čatní — dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Hmotnost 190 g. Složení: cibule červená min. 59%, třtinový cukr max. 20%, brusinky, vinný ocet červený (obsahuje siřičitany), citronová 100% šťáva, zázvor, chilli papričky habanero, mořská sůl, směs koření. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Maximální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Mírně pálivé!

Dýňové čatní
Pro toho, kdo má rád netradiční a zajímavé chutě třeba při grilování, pro toho jsou naši kečupáci jako stvoření. Velmi snadné a navíc překvapivé použití je i jinde, třeba v kombinaci s rýží, či luštěninami. Jako dip se hodí velmi univerzálně a záleží jen na fantazii. Abychom tyto zdravé omáčky přiblížili i dětem, pomohl nám náš grafik s veselými postavičkami/tvářemi, které budeme i nadále používat a rozšiřovat. Vznikne tak unikátní řada, která by se mohla líbit a chutnat široké škále jedlíků.
Dýňák pěkně pasuje i k rybám, kuřeti, skopovému nebo králíku, super je připravit si pomazánku (relish) do bagety.
Dýňové čatní — dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Objem 190 g. Složení: dýně min. 77%, třtinový cukr, vinný ocet bílý (obsahuje siřičitany), hořčice bílá, hořčice černá, zázvor, mořská sůl. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Maximální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR.

Mangové čatní
Pro toho, kdo má rád netradiční a zajímavé chutě třeba při grilování, pro toho jsou naši kečupáci jako stvoření. Velmi snadné a navíc překvapivé použití je i jinde, třeba v kombinaci s rýží, či luštěninami. Jako dip se hodí velmi univerzálně a záleží jen na fantazii. Abychom tyto zdravé omáčky přiblížili i dětem, pomohl nám náš grafik s veselými postavičkami/tvářemi, které budeme i nadále používat a rozšiřovat. Vznikne tak unikátní řada, která by se mohla líbit a chutnat široké škále jedlíků. Mangáč se nabízí spíše k asijské kuchyni, lososovitým rybám, kuřeti, grilovaným burgrům (vege i nevege) v kombinaci s majonézou nebo i klasik cizrnové kari a všude kde se používají koření typu masala.
Mangové čatní — dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Obsah 190 g. Složení: mango min. 73%, třtinový cukr, 100% citron. šťáva vinný ocet bílý (obsahuje siřičitany), 100% pomerančová šťáva, kardamon, zázvor, muškát. oříšek, mořská sůl. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Maximální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR.

Švestkové čatní
Švestkové čatní má silně ovocnou chuť a je fantastickou ingrediencí v naší kuchyni. Je vyráběno ze slaďoučkých českých švestek. Tato omáčka je pikantně ochucená kořením a výtečně doplňuje především masité pokrmy, ať už restované, pečené či dušené. Masa spíše tučnější z drůbeže např. kachna. Právě ke kachně je výborné jako příloha v kombinaci s grilovanými jablky. Též chutná i k tradičním bramborovým plackám. Švestkovým čatním lze zvýraznit chuť i grilovaného sýra. Ručně a šetrně vyráběné švestkové čatní v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Švestkové čatní — dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Hmotnost 190 g. Složení: švestky min. 79%, třtinový cukr max. 9%, vinný ocet červený (obsahuje siřičitany), zázvor, bio citron, chilli papričky habanero, mořská sůl, směs koření. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Maximální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Mírně pálivé!

Hmotnost: 1 140 g
Složení: pro lepší přehlednost uvedeno v popisku
Skladování: v suchu a při pokojové teplotě
Trvanlivost: 18 měsíců
Země původu: ČR
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Výhodná balení: Ano
Přídatné látky: E221 – Siřičitan sodný
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Ošetření: Šetrně pasterováno
Velké balení: Ano
Výhodné balení: Ano