Ekofarma Babiny je rodinná farma v Českém středohoří výjimečná vlastním ekologickým chovem masného skotu a vlastní bez stresovou porážkou. Maso standardně zraje na sucho min. 14 dní a steaky navíc necháváme dozrát na mokro ve vakuovém balení min. 45 dní, což masu dodává jedinečnou křehkost, šťavnatost a následně i chuť.
Vrchní šál pochází z hovězí kýty a jedná se o velmi libové maso. Díky své chuti je možné maso použít na ptáčky, připravit k němu jakoukoliv omáčku, dokonce i svíčkovou a také se hodí na libový guláš. Maso je jemně vláknité, křehké a najdete zde i jemný mramorový vnitrosvalový tuk.
Vakuově baleno.
Po otevření ihned spotřebujte.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.