Farmářské vepřové odebíráme od malých farmářů - z obce Příšovice a Havlovice, vše v dosahu pár desítek kilometrů od naší bourárny v Liberci. Skvělé maso je výsledkem poctivého výkrmu z vlastní rostlinné produkce a té nejlepší péče v chlívku na podestýlce. Farmáře pravidelně navštěvujeme a kontrolujeme kvalitu chovu a výkrmu, naši chovatelé krmí především vlastní rostlinnou produkcí, nepoužívají žádná průmyslově zpracovaná krmiva a doplňky.
Vepřové maso z těchto chovů v jiném řeznictví nenajdete. A protože i vepřové maso je nejlepší vyzrálé, necháváme jej po porážce 3 - 6 dnů vyvěsit.
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.