Želírovací třtinový cukr s pektinem na přípravu marmelád a džemů. Bez chemických látek a konzervantů.
Na 1,5 kg ovoce použijte 500 g želírovacího cukru. Velmi jednoduché na přípravu. Cukr vsypte do rozvařeného a rozmixovaného ovoce, krátce provařte a je hotovo.
Hmotnost: 500 g
Složení: BIO třtinový cukr, 1 % citrusový pektin
Může obsahovat stopy: sezamu
Skladování: při teplotě do 30°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Trvanlivost: 1 rok
Baleno v: ČR
Certifikace: BIO
Přídatné látky: E440 – Pektiny
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Energetická hodnota na 100 g/ml: 400 kcal
Tuky: 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 99,1 g
- z toho cukry: 97,1 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0,02 g