BIO vepřová krkovice z přeštíka.
U masa přizpůsobte adekvátně délku kuchyňské úpravy. Maso z prasnic, které delší dobu odvěšujeme při 1 °C, je plné chuti, vyžaduje však přiměřeně delší tepelnou úpravu, neboť má silnější svalová vlákna. V případě steakování doporučujeme vyšší teplotu a přiměřenou dobu, aby nedošlo k vysušení a nevytekla šťáva. Konzumujte pokud možno co nejdříve teplé.
Balíčky bez kosti, vakuově balené.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.
Plemeno černostrakaté přeštické je přirozeně tučnější, než plemena v konvenčních chovech.