Ekofarma Babiny je rodinná farma v Českém středohoří výjimečná vlastním ekologickým chovem masného skotu a vlastní bez stresovou porážkou. Maso standardně zraje na sucho min. 14 dní a steaky navíc necháváme dozrát na mokro ve vakuovém balení min. 45 dní, což masu dodává jedinečnou křehkost, šťavnatost a následně i chuť.
BIO hovězí žebro na gril je lahodné maso s kostí, které můžete marinovat, a poté například grilovat, péct, ale také dusit či vařit. Díky velkému množství masa si pochutná každý. Z žebra můžete také vytvořit lahodný vývar na polévku.
K přípravě lahodné polévky můžete použít čerstvou zeleninu z naší polévkové bedýnky.
Vakuově baleno.
Po otevření ihned spotřebujte.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.