Rajčata passata - pasírovaná bez nich se neobejde žádná pizza. Rajčata passata - pasírovaná pro vás vyrábí přímo v Itálii ze zralých čerstvých rajčat. Passata dodá vaší pizze a těstovinám ten pravý italský nádech. Výborně si rozumí s bazalkou, oreganem, parmazánem i dalšími středomořskými surovinami. Vyberte pro své italské pokrmy to nejlepší.
Výrobce: Campo
Hmotnost: 2 500 g
Složení: BIO rajčata, regulátor kyselosti: kyselina citronová
Skladování: v suchu při teplotě 5 - 28 °C, mimo přímé sluneční světlo, po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů
Trvanlivost: 4 měsíce
Certifikace: BIO
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Velké balení: Ano