Zvěřinová svíčková - 2 porce.
V JaMi miluje poctivou českou kuchyni a s ní spojené omáčky. Používáme vynikající zvěřinu z CHKO český les, naháňka Ekofarma Uher a kvalitní zeleninu. Základem každé dobré omáčky je kvalitní vývar, jenž připravíme dlouhým tažením z kostí v případě naší svíčkové omáčky jsou to zvěřinové kosti z jelena Sika, zvěřinový vývar pak táhneme 10 hodin. Ne méně podstatná je do tmava opečená kořenová zelenina. Hotovou omáčku zahušťujeme do zlatova opečenou jíškou z rýžové mouky, takže si naši omáčku můžou dopřát i bezlepkáři. Zjemňujeme kvalitní 33% šlehačkou. Její sladkokyselé chuti dosáhneme zdravějšími verzí pochutin jako je jablečný ocet a třtinový cukr.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.