Dejte dohromady šťavnatý špenát, lahodný sýr, rýži, bazalku, vše obalte v křupavém těstíčku a dostanete neskutečnou dobrotu.
Na talíři to našemu špenátovo-sýrovému řizku sluší třeba s mrkvovo-dýňovým pyré, italským rizotem nebo se zeleninovými hranolky, ale báječně poslouží i samostatně jako vegetariánská svačinka.
Kromě potěšení vašich chuťových buněk nám záleží také na tom, aby byly výrobky nutričně bohaté a dodaly tělu potřebnou energii. Proto je tento výrobek dobrým zdrojem vlákniny i bílkovin. Dokáže tak výborně zpestřit vyváženou stravu, která je spolu se správným životním stylem základem pro udržení dobrého zdraví.
Balení obsahuje dvě porce.
Návod na přípravu:
Pánev (střední teplota): Smažte 12-14 min na slabé vrstvě oleje, občas obraťte. Trouba (180 °C): 10- 12 min, v polovině pečení obraťte.