Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C.
- Díky sójové omáčce snížíte celkovou spotřebu soli, protože je bohatá na umami, která je typická slanou chutí.
- Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi.
- Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu.
- Otevřenou omáčku skladujte v chladu v lednici, kde vydrží i rok.
Objem: 0,5 l
Složení: pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl
Může obsahovat stopy: skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice
Skladování: při pokojové teplotě, po otevření uchovávejte v lednici při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 1 roku
Trvanlivost: min. 1 měsíc
Baleno v: ČR
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 6 - Sójové boby
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Bez přidaného cukru a sladidel: Ano
Vegan: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 66 kcal
Tuky: 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 2,1 g
- z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 9,1 g
Sůl: 17,1 g